PSD Iaşi îşi spală rufele prin tribunale

joi, 28 iunie 2018, 01:50
2 MIN
 PSD Iaşi îşi spală rufele prin tribunale

Viceprimarul Gabriel Harabagiu a câştigat o primă bătălie în „războiul” său cu PSD. Edilul a obţinut, printr-o decizie a judecătorilor ieşeni, suspendarea hotărârii de excludere din PSD.

 Acest lucru îi permite lui Harabagiu să rămână în conducerea oraşului şi, mai mult, să revină pe o funcţie de vicepreşedinte al organizaţiei municipale Iaşi. Acest lucru se va întâmpla cel puţin până la judecarea pe fond a procesului cu PSD, primul termen fiind programat în toamnă. Dacă va câştiga şi atunci, Harabagiu va rămâne în funcţia de viceprimar până la alegerile din 2020. „Instanţa a constatat doar că cererea de apel (a PSD, n.r.) a fost depusă tardiv, dar nu este tardivă, vom demonstra în cererea de anulare a acestei hotărâri”, a comentat Cătălin Bulgariu, unul dintre liderii social-democraţi. El a susţinut că instanţa a primit cererea de apel prin poştă la două zile după ce a fost trimisă de PSD.

„Colegii cu care am lucrat 16 ani m-au primit, pot spune, cu braţele deschise şi am avut o şedinţă fructuoasă. Am revenit şi în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PSD Iaşi”, a spus viceprimarul Gabriel Harabagiu. Acesta, alături de primarul Mihai Chirica, se bucură în continuare de un sprijin semnificativ al unei părţi din organizaţia municipală. „Pentru mine nu este o surpriză, este normal, justiţia funcţionează în România, dar ridică un mare semn de întrebare faţă de ceea ce se întâmplă acum în PSD”, a comentat, la rândul lui, primarul Mihai Chirica.

 

 

 

Comentarii