Reglare de cont cu parul, terminată cu 4 ani de închisoare. Soluție definitivă

marți, 18 august 2020, 01:50
1 MIN
 Reglare de cont cu parul, terminată cu 4 ani de închisoare. Soluție definitivă

Un bărbat din comuna Mirosloveşti a fost condamnat ieri la patru ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de tentativă la omor. 

Nicolae Simionescu a comis fapta pe 15 aprilie 2018, atunci când s-a întâlnilt în satul Verşeni cu un sătean, cu care a intrat la un moment dat în conflict. Simionescu a vrut să îl lovească cu un par în cap pe celălalt bărbat, însă un al treilea a intervenit, fiind el lovit în cap. „Partea vătămată a fost lovită în zona capului şi, după ce a cazut la pământ, a fost lovită şi peste braţe. La un moment dat, agresiunea a încetat, iar partea vătămată a pornit către casă, unde s-a spălat pe cap şi pe faţă. Deoarece nu s-a simţit bine, partea vătămată a sunat la numărul pentru apeluri de urgenţă 112.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a transportat partea vătămată la spital, iar medicii au constatat că viaţa acesteia a fost pusă în pericol din cauza leziunilor suferite, în special în zona capului”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Sentinţa de ieri, pronunţată de Curtea de Apel Iaşi, este definitivă.

 

Comentarii