Românce ținute în condiții inumane și forțate să se prostitueze 14 ore pe zi în Spania

miercuri, 22 mai 2019, 11:44
1 MIN
 Românce ținute în condiții inumane și forțate să se prostitueze 14 ore pe zi în Spania

40 de românce forțate să se prostitueze în țări din vestul Europei au fost salvate din mâinile proxeneților, și ei români. A fost o operațiune amplă, desfășurată în Spania.

Rețeaua de proxeneți care a fost desființată prin operațiunea la care a participat și Poliția din România avea ramificații în mai multe țări din Europa. Femeile erau racolate în România cu false promisiuni privind obținerea unui loc de muncă decent în țări din vestul Europei.

Până acum au fost arestați 20 de suspecți care aveau sarcini precise în cadrul acestei organizații Unii se ocupau de atragerea victimelor în țări din vestul Europei, alții de transportul lor sau de exploatarea lor pe străzile din Spania, unde apte persoane se ocupau de spălarea banilor.

Agenții spanioli au reușit să elibereze în ultima fază a operațiunii 13 femei care erau obligate să se prostitueze câte 14 ore pe zi. Femeile erau ținute în condiții inumane. Victimele erau ținute în lenjerie intimă pe stradă, chiar dacă temperaturile erau foarte scăzute și trăiau sub un control total.

Comentarii