Salariu dublat pentru Stoican!

marți, 03 iulie 2018, 01:43
3 MIN
 Salariu dublat pentru Stoican!

 

Tehnicianul va încasa minimum 6 000 de euro pe lună, în afară de primele de meci sau cea de obiectiv. Anul trecut, din aceleaşi surse, Stoican a primit 3 000 de euro lunar .Pista Mongongu e aproape de închidere, francezul picând primele teste medicale

 

 

 

CSM Politehnica Iaşi a plecat ieri spre Turcia, unde va derula al doilea cantonament al verii. Conform oficialilor ieşeni, nu a apărut nicio problemă referitoare la lotul anunţat că va face deplasarea. Koşelev, Rusu, Tîrnovanu; Bosoi, Gallego (Saguntino), Mihalache, Frăsinescu, Bădic, Sin, Danale, P. Petre (Dinamo Bucureşti), Cioinac, Mihăescu, Chelaru, A. Zaharia, Panţîru, Ştefănescu, Andrei Cristea, juniorii Cracea şi Francisc Cristea au plecat, alături de 12 persoane din staff, din Bucureşti la Istanbul cu avionul, apoi până la Bolu, cu autocarul.

Cel mai bucuros component al delegaţiei ar fi trebuit să fie antrenorul principal al echipei, Flavius Stoican, care a primit înainte de plecare o majorare consistentă de salariu. “După cantonamentul de la Cheile Grădiştei, am avut o nouă discuţie pe teme financiare cu Flavius, care mai avea contract pe un an cu noi în aceleaşi condiţii ca anul trecut. Ţinând cont de performanţele pe care le-a obţinut anul trecut, i s-a mărit salariul. Am ajuns la un acord, a plecat foarte mulţumit spre Turcia. Şi din punct de vedere sportiv mi-a spus că e foarte mulţumit, ţinând cont de cum a lucrat echipa la Cheile Grădiştei” a declarat directorul general al CSM Poli, Horia Sabo, care nu a vrut să ofere sumele pe care le va câştiga antrenorul. Conform unor surse, Stoican va avea garantat, din bonusul de instalare şi salariu, un venit minim de 6 000 de euro pe lună în stagiunea 2018-2019. Acesta poate fi depăşit din diferite prime, de meci sau pentru atingerea obiectivului.

În sezonul trecut tehnicianul a luat o primă de instalare de 15 000 de euro şi a avut un salariu de 1 750 de euro pe lună. În plus, pe lângă primele de joc, Stoican va încasa şi un bonus de 10 000 de euro pentru calificarea de anul trecut din play-off. Tehnicianului i s-a achitat şi chiria apartamentului în care locuieşte, el având aceeaşi facilitate şi în sezonul care va începe în această lună.

În altă ordine de idei, Sabo a negat informaţiile legate de trecerea lui Platini la clubul iranian Sanat Naft Abadan: “Negociem cu gruparea iraniană, le-am transmis pretenţiile noastre, însă nu am semnat niciun act până acum”. CSM cere 50 000 de euro pentru cedarea lui Platini. Directorul general al grupării ieşene a mai anunţat că speră a clarifica în această săptămână situaţiile lui Kizito şi Pedro, care se pregătesc în Copou după ce au fost puşi pe lista de transferări.

Referitor la întăriri, acestea se lasă încă aşteptate. “Mongongu nu a trecut testele medicale pe care i le-am cerut. Se duce în Franţa, le va repeta acolo, însă nu cred că va mai veni. În zilele următoare sper să concretizăm câteva dintre pistele pe care merg” a spus directorul sportiv al CSM, Tibor Selymes.Fostul internaţional a mai precizat că intenţionează să plece şi el în Turcia pe parcursul acestei săptămâni. (Ovidiu MINEA)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii