Simona Halep a anunţat că nu mai colaborează, din nou, cu antrenorul Darren Cahill

miercuri, 22 septembrie 2021, 13:43
2 MIN
 Simona Halep a anunţat că nu mai colaborează, din nou, cu antrenorul Darren Cahill

Simona Halep nu mai colaborează cu Darren Cahill. Sportiva noastră nu a menţionat şi care este motivul pentru care a rupt colaborarea cu australianul. "După 6 ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren Cahill şi cu mine am decis că este momentul să punem capăt relaţiei noastre profesionale. Mulţumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar şi o persoană mai bună.", a scris Simona Halep, pe Twitter.

După cununia civilă de săptămâna trecută, Darren Cahill i-a felicitat pe Simona Halep şi Toni Iuruc, printr-o postare pe Twitter, la care a ataşat mai multe fotografii de la eveniment. "Cununia dintre Simo şi Toni în România. Felicitări, vă îmbrăţişez pe amândoi! Un cuplu senzaţional. Petrecere frumoasă alături de familie şi prieteni diseară!", a scris Cahill.

Darren Cahill şi Simona Halep au anunţat, pe 9 noiembrie 2018, că nu vor mai colabora în sezonul 2019. Din cauza unor probleme ce ţin de propria familie, australianul luase această decizie. Omul care a dat o altă dimensiune jocului Simonei, cel care a învăţat-o să îşi gestioneze emoţiile, cel care a făcut-o numărul unu în lume şi cel care a dus-o spre cucerirea primului turneu de Grand Slam din carieră anunţa, în urmă cu aproape 3 ani, că nu va mai continua alături de româncă. 

"Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea", a anunţat Cahill, care a primit imediat un răspuns de la marea noastră campioană: "Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând". Ulterior, în decembrie 2019, Simona Halep a anunţat reluarea colaborării cu antrenorul australian, alături de care a stat până azi, 22 septembrie 2021.

SURSA: digisport.ro

 

Comentarii