Advertorial

SKIN în Palas Mall (P)

miercuri, 22 iulie 2020, 16:10
1 MIN

Cu un concept nou, acela de Resto-Bar, beneficiind de o experiență de 13 ani, SKIN vă întâmpină în cadrul complexului Palas.

De luni până duminică, într-o atmosferă plină de energie, la granița dintre zi și noapte, în intervalul orar 6PM – 2AM, SKIN are porțile deschise.

Gândită și amenajată ca o oază de verdeață și liniște în cadrul urban, pe Rooftop-ul restauratului Fenice, aveți posibilitatea de a vă bucura de o priveliște de vis asupra Palatului Culturii și grădina splendidă a Palasului.

Un loc special amenajat, unde să te poți refugia după o zi de muncă și totodată, unde să-ți dai întâlnire cu prietenii în weekend, când începem si petrecerile. Duminica, desigur ne relaxăm într-o atmosferă caldă, unde vă așteptăm împreună cu cei dragi.

Cei mai buni bucătari vor satisface prin preparatele lor până și cele mai rafinate gusturi, în timp ce savurezi reumitele noastre cocktail-uri și te bucuri de gama variată de arome de narghilea.

Nu vor lipsi nici show-urile de live cooking, degustările și lansările de produse, pentru ca fiecare experiență să fie unică, de fiecare dată când ne treci pragul.

SKIN RESTO BAR este locul în care muzica bună, pasiunea pentru bucătăria internațională și timpul petrecut alături de prieteni sunt în armonie perfectă.

Te așteptăm la noi să simti vibrația armoniei perfecte sub cerul deschis.

Comentarii