Soap Brows, sprâncenele care fac acum senzație. Se poartă toamna aceasta

duminică, 19 septembrie 2021, 16:35
1 MIN
 Soap Brows, sprâncenele care fac acum senzație. Se poartă toamna aceasta

Peste 50 de milioane de postări înseamnă ceva, iar dacă în centrul lor se află sprâncenele naturale, trebuie să încerci și tu. Așa-numitele Soap Brows care au făcut senzație pe Tik Tok – mai pe românește, sprâncene stufoase – reprezintă cel mai hot trend al toamnei.

Li se mai spune „bush-brows” ori „feather-brows” din cauza asemănării izbitoare cu crengile rebele ale unui tufiș sau cu fibrele delicate ale penelor, dar aluzia referitoare la săpun pare cea mai nimerită pentru că aspectul lor se datorează în mare măsură fixării pe piele cu ajutorul unei mascara pentru definirea sprâncenelor ori cu ceară.

Dacă se numesc „soap brows”, poate fi folosit săpunul clasic pentru a le fixa? Nu, în niciun caz. Multe dintre săpunuri destinate spălării eficiente a mâinilor conțin ingrediente dure care pot fi prea mult pentru pielea feței, uscând-o extrem, iar în zona sprâncenelor poate fi un dezastru. Ca să nu mai vorbim de faptul că, dacă se întâmplă să te uzi sau transpiri, s-ar putea să ți se scurgă săpunul în ochi și să-ți provoace iritații și disconfort.

Aflați amănunte de pe cosmopolitan.ro.

Comentarii