Sorin Lavric, acuzat de misoginism de Diana Șoșoacă

joi, 11 februarie 2021, 09:54
1 MIN
 Sorin Lavric, acuzat de misoginism de Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă este „colerică, emană numai energie negativă”, a spus Sorin Lavric, liderul senatorilor AUR, despre excluderea senatoarei din grupul parlamentar AUR. El a adăugat că, după cearta din Parlament pe tema vaccinurilor, a vorbit cu George Simion, președintele partidului, și i-a propus să o dea afară din grup, iar în Biroul Central „toți au fost de acord cu excluderea”.

Diana Șoșoacă l-a acuzat pe senatorul AUR Sorin Lavric de misoginism și, într-o înregistrare video publicată pe pagina de Facebook, a declarat că Lavric ”s-a repezit” la ea în Parlament, miercuri, când senatoarei i s-a tăiat microfonul pentru că depășise timpul alocat.

Partidul Alianța pentru Unitatea Românilor a anunțat, oficial, miercuri seara, că i-a retras sprijinul politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă și că își va exercita mandatul în afara grupului senatorial. Or, partidul anunțase anterior că a fost exclusă din partid, fapt care a stârnit confuzie.

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a explicat pentru G4Media.ro, că Diana Șoșoacă nu avea semnată o adeziune formală la AUR, în consecință nu putea fi dată afară dintr-un partid din care oficial nu făcea parte.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Comentarii