Spărgători de locuinţe care furau tot: de la pompe de apă până la linguriţe

joi, 27 septembrie 2018, 01:50
1 MIN
 Spărgători de locuinţe care furau tot: de la pompe de apă până la linguriţe

Doi hoţi din Erbiceni au ajuns „spaima“ satului după o serie de spargeri de locuinţe. De la o femeie din casă, cei doi i-au luat până şi lingurile şi furculiţele din dulapuri.

Unul dintre primele furturi a avut loc în decembrie 2017, atunci când hoţii, cu vârste de 20, respectiv 26 de ani, ar fi pătruns prin forţarea unei ferestre în locuinţa unui bărbat de unde au furat haine, încălţăminte, în valoare de 2.000 lei. În aceeaşi lună, în noaptea de 10 spre 11 decembrie, cei doi hoţi au intrat printr-o fereastră în locuinţa unui alt bărbat de unde au sustras mai multe bijuterii de aur şi un laptop, cauzând un prejudiciu de 2.760 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parţial. Culmea, în aceeaşi noapte au intrat în locuinţa unui alt bărbat de unde au sustras o pompă de apă cauzând un prejudiciu de 9.000 de lei.

„Tot în cursul lunii decembrie 2017, aceştia, împreună cu un alt tânăr, ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil aparţinând unei femei din comuna Erbiceni, de unde ar fi sustras două butelii de aragaz, tacâ­muri, un telefon mobil şi un aparat foto, în va­loare de 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate“, au precizat re­prezentanţii Poliţiei Iaşi.

Cei doi hoţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Comentarii