Spitalul Parhon își caută un manager. Se organizează concurs

joi, 29 august 2019, 19:57
2 MIN
 Spitalul Parhon își caută un manager. Se organizează concurs

Postul managerului de la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“ din Iaşi este scos la concurs, până la mijlocul lunii octombrie tot procesul urmând a fi finalizat. În prezent, postul este ocupat de mai mulţi ani de economistul Bogdan Cojocaru, însă toţi cei care doresc să-şi depună dosarele de candidatură, respectând criteriile pentru se putea înscrie, pot să o facă în perioada 20 – 26 septembrie 2019. 

După săptămâna de înscriere urmează trei zile de analizare a dosarelor pentru conformitate, numele candidaţilor vor fi afişate pe site-ul spitalului pe 30 septembrie, de pe 4 octombrie vor fi făcute publice proiectele de management ale candidaţilor, iar pe data de 9 va avea loc concursul propriu-zis, când va avea loc interviul pentru selecţie şi susţinerea proiectelor de management. Rezultatele vor fi afişate a doua zi, pe 10 octombrie, iar după soluţionarea contestaţiilor, pe data de 14 octombrie va fi stabilit noul manager. Cei care vor să îşi depună dosarele trebuie să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior, fie din domeniul medical, fie economic-financiar sau juridic, să fi absolvit cursuri de perfecţionare în management sanitar, să aibă cel puţin 2 ani de zile vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată şi să nu aibă vârsta de pensionare.

Totodată, în rândul documentelor depuse se numără şi o adeverinţă care să ateste o vechime de trei ani în management, dar şi o declaraţie pe proprie răspundere că nu s-a aflat în ultimii trei ani în stare de conflict de interese sau incompatibilitate, care să fie constatate de instituţiile competente în domeniu. Pe data de 9 septembrie, cei interesaţi pot efectua o vizită a spitalului sub îndrumarea directorului medical, pentru a vedea care este stadiul şi să poată întocmi mai exact planul de management. 

Comentarii