Stația de autobuz de la Gară, mutată zeci de metri din cauza șoferilor care își iau mâncare de la Mc Donalds

miercuri, 11 ianuarie 2023, 00:01
2 MIN
 Stația de autobuz de la Gară, mutată zeci de metri din cauza șoferilor care își iau mâncare de la Mc Donalds

Compania de Transport Iași anunță mutarea stației de autobuz de la Gară.

”Stația de la Gară, în care opresc autobuzele de pe traseele 19, 30, 30b și 36, pe sensul de mers către Podul de Piatră, a fost mutată cu câteva zeci de metri înspre Pasajul Alexandru cel Bun. Decizia aparține autorităților locale, ca urmare a blocajului produs zilnic în vechea stație de autoturisme aflate în așteptare pentru a intra la un restaurant de tip drive-in, este anunțul CTP de pe Facebook.

”Deci nu interzici oprirea ilegala a masinilor in statia de autobuz ci muti statia?? Asta da imbecilitate!”,

”MEC ul câștigă în fata unei instituții locale. O idee idioata zic eu. MEC ul trebuia sa vina cu noi modificări, nu autoritățile”

”Rușine pentru așa decizie,. Cat trebuie sa mergem printre masini sa ajungem la trecerea de pietoni? Ale cui interese le serviți? In nici un caz ale călătorului..”

”Încă o dată autoritățile locale dau dovadă de ipocrizie și ne demonstrează că atenția lor e îndreptată în continuare către binestarea autoturismelor în orașe. Încep a se laudă cu postări cu tot felul de machete 3D cu piste de biciclete, zone pietonale, ș.a., luate probabil de pe google, apoi vin cu decizia asta.”

”De ce ați făcut asa ceva ca doar sinteti peste 40 de ani și mc dolnad s nici nu avea voie sa facă la gara asa ceva adică ați fost comandați obligați”, sunt câteva din reacțiile internauților.

Comentarii