Sunt sau nu sunt prieteni Rafael Nadal și Roger Federer?

vineri, 04 februarie 2022, 13:51
1 MIN
 Sunt sau nu sunt prieteni Rafael Nadal și Roger Federer?

Rafa l-a depășit la numărul de Grand Slam-uri pe marele său rival, Roger Federer (20 de titluri), campionul spaniol ajungând la borna 21 după câștigarea Australian Open!

Nadal i-a trimis un mesaj savuros lui Federer, răspunzând la postarea elvețianului de pe Twitter: „Prietene, ai făcut rezervarea pentru terenul de antrenament? Sau o fac eu? Abia aștept să joc din nou alături de tine”, a spus Rafa, dar gluma acestuia nu a fost gustată de toți fanii lui Roger: „Îi spui ‘prietene’ lui Federer, dar nici măcat nu l-ai invitat la nuntă! Ce fel de prietenie este asta?”, a comentat un utilizator de pe Twitter, acuzându-l pe Nadal de ipocrizie.

Nunta lui Rafael Nadal cu „Xisca” Maria Francesca Perello a avut loc în anul 2019, la o fortăreață declarată cea mai scumpă proprietate din Mallorca! Roger Federer a spus că nu a mers la eveniment dintr-un motiv simplu: nu a fost invitat.

„Nu am fost invitat la nuntă. Ne înțelegem foarte bine, dar la astfel de evenimente vrei să fii alături de oamenii cu care petreci mai mult timp. Pentru mine nu este niciun fel de problemă”, a afirmat Roger Federer.

Aflați amănunte de pe prosport.ro.

Comentarii