Tânărul care a provocat accidentul macabru în Iași, pasionat de mașini puternice

luni, 27 septembrie 2021, 10:10
1 MIN
 Tânărul care a provocat accidentul macabru în Iași, pasionat de mașini puternice

Șoferul care a provocat accidentul sinistru de pe bulevardul Independenței, în urma căruia un pieton care traversa regulamentar strada a fost ucis, trupul său fiind tăiat în două, are doar 19 ani. Deși avea permisul luat de doar câteva luni, Rareș Berihoi, care a absolvit anul trecut Colegiul “Negruzzi”, era un pasionat al mașinilor puternice.

Pe conturile lui de socializare avea numeroase fotografii cu autoturisme diferite, toate una și una, mărci scumpe și puternice, în unele apărând la volanul acestora. Atât pagina de Facebook, cât și cea de Instagram au fost șterse imediat după accident.

După cum spun unele surse, mașinile ar fi fost procurare de părinții tânărului, ai având o firmă prin intermediul căreia le tranzacționau. Tatăl lui Rareş Berihoi ar fi fost în trecut membru într-o reţea de traficanţi de autoturisme de lux. Potrivit anchetatorilor, traficanţii preferau maşinile BMW, Audi şi Volkswagen. Acestora li se făceau acte false de provenienţă, cu ajutorul unor cărţi de identitate în alb aduse din Italia.

VEDEȚI ȘI:

El este inconştientul care a ucis cu 150 km/h în centrul Iaşului, pe trecere – AICI

Comentarii