Tânărul din Tomeşti a cărui vilă a fost jefuită, acuzat de ucidere din culpă: a omorât un om

joi, 06 ianuarie 2022, 12:33
1 MIN

Sergiu Alexandrache, tânărul din Tomeşti a cărui vilă a fost jefuită la sfârşitul anului trecut, aşteaptă săptămâna viitoare sentinţa într-un proces pentru ucidere din culpă. În primă instanţă, în 2021, el a fost condamnat fiindcă în urmă cu cinci ani a provocat un accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa un om.

 Tânărul era băut, poliţiştii stabilind o alcoolemie de 1,05‰. Trimis în judecată pentru ucidere din culpă, Alexandrache a declarat că băuse doar 50 ml de coniac, în jurul orei 2.40, respectiv cu aproximativ două ore înainte de accident, într-un club din Răducăneni.

Cititi si: Jaful de 40.000 euro, la pont. Hoții au sunat la interfonul cu cameră video 

Spre dimineaţă, a plecat spre Grozeşti. Ajuns pe o porţiune de drum în curbă şi în pantă, a intrat în depăşirea unui TIR. Când a ajuns pe contrasens, a observat în faţa sa celălalt Audi, aflat la aproximativ 200 de metri, intenţionând să-l depăşească şi pe acesta. Tânărul a afirmat că celălalt automobil ar fi virat brusc la stânga, fără a semnaliza. Deşi a încercat să vireze şi el la stânga, nu a mai putut evita impactul.

Citiţi si: Cinci copii au rămas orfani după ce un inconştient beat s-a băgat într-o depăşire imposibilă

Cititi si: Cei trei tineri suspecţi că au spart o vilă din Tomeşti, duşi în faţa instanţei

Comentarii