TAROM, precizări privind zborurile operate de companie după descinderile DIICOT

marți, 02 iulie 2019, 10:42
1 MIN
 TAROM, precizări privind zborurile operate de companie după descinderile DIICOT

Activitatea TAROM nu este afectată de perchezițiile DIICOT, iar operarea curselor aeriene sunt derulate în condiții normale, informează reprezentanții companiei, care subliniază că și Direcția Tehnică, structura vizată de anchetă, își desfășoară în continuare activitatea.

„Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcția Tehnică a Companiei TAROM își desfășoară în continuare activitatea, iar operarea curselor aeriene se desfășoară în condiții normale. Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă și va răspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor”, precizează reprezentanții Tarom, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, compania Tarom nu poate oferi mai multe informații, fiind vorba despre o anchetă în curs.

„Este vorba de predare de înscrisuri pe bază de ordonanță, Tarom nu este percheziționat. Este o percheziție punctuală care vizează biroul sindicatului din cadrul Direcției Tehnice. Este în urma unor acțiuni de control desfășurate în cadrul companiei de-a lungul timpului. Noi avem misiunea de a preda înscrisuri. Nu este nimic instrumentat, e o cercetare in rem (cu privire la fapte, n.r.)”, a declarat Mădălina Mezei, directorul general al companiei Tarom.

Comentarii