Tatăl a 6 copii, închis nevinovat 25 de ani, împuşcat mortal la o înmormântare

miercuri, 21 decembrie 2022, 18:40
1 MIN
 Tatăl a 6 copii, închis nevinovat 25 de ani, împuşcat mortal la o înmormântare

Christopher Williams, un tată a şase copii care a fost eliberat din Death Row în februarie 2021, a fost împuşcat mortal în timp ce participa la înmormântarea unui alt fost deţinut, la numai doi ani de la eliberarea sa. Christopher Williams, în vârstă de 62 de ani, a petrecut aproape trei decenii în spatele gratiilor, dintre care 25 de ani pe culoarul morţii din Pennsylvania, SUA. El a fost reţinut pentru patru crime, dar a fost eliberat din închisoarea de stat în februarie 2021.

Williams a fost condamnat iniţial pentru şase crime. Anterior, a fost achitat de două, iar ultima acuzaţie de crimă a fost respinsă din cauza dovezilor de comportament necorespunzător al procurorului.

"Niciodată în istoria sistemului judiciar din Pennsylvania nu a fost cineva acuzat de şase crime, achitat de două şi acum exonerat de patru", a declarat el la eliberare. Apropiaţii lui au declarat că Williams a fost împuşcat mortal în timp ce conducea în procesiunea funerară pentru Tyree Little, un alt fost deţinut, în nordul Philadelphiei, vineri după-amiază (16 decembrie).

Se pare că a fost împuşcat o dată în cap după ce a coborât din maşină la Cimitirul Mount Peace în jurul orei 14.20.

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

 

Comentarii