Teo Trandafir, interviu pentru DCNews: Am trecut prin nişte perioade pe care nici nu ştiu dacă dorim să ni le amintim

joi, 17 februarie 2022, 15:09
3 MIN
 Teo Trandafir, interviu pentru DCNews: Am trecut prin nişte perioade pe care nici nu ştiu dacă dorim să ni le amintim

Teo Trandafir vorbeşte, într-un interviu pentru DC News, despre relaţia pe care o are cu fiica sa Maia, care urmează să devină majoră peste câteva luni. 

DC News: Pe 1 martie Kanal D implineşte 15 ani. Tu eşti în echipa de aproape 10 ani. Ce au însemnat pentru tine aceşti 10 ani şi cum consideri că te-au transformat?

 Teo Trandafir: Au fost zece ani de emoţii zilnice, zece ani de încercări de a fi mai buni cu toţii, pentru că dacă noi suntem bine şi ceilalţi sunt bine, atunci totul este perfect. Efortul este conjugat, nu poţi face nimic de unul singur, mai ales în meseria asta. Potenţându-ne unul pe celalalt, ne-am "legat", ne-am apropiat unul de celalalt şi am pus umăr la umăr să facem astfel încât Kanal D să ajungă acolo unde este acum.

DC News: 10 ani în care ai fost pe post, aproape zi de zi. Practic, din ultimii 10 ani, cea mai mare parte a timpului ai petrecut-o în Kanal D. Oamenii te văd câteva ore pe zi la televizor, însă munca ta se întinde dincolo de ce vedem noi pe ecrane…

Teo Trandafir: Niciodată o emisiune de televiziune zilnică, în direct, nu are graniţe, nu începe şi nu se termina la ora x. Noi, la ora 10.30 dimineaţa, suntem în televiziune şi începem şedinţa, lucrăm la emisiune şi la ultimele detalii până la ora 14.00. Apoi, fiecare se duce în treaba lui, la machiaj sau în studio, la 15.00 începe emisiunea până la ora 17.00. Intram apoi din nou în şedinţă şi analizăm ce a mers, ce nu a mers, ce ne-a plăcut, ce am greşit, ce am putea modifica şi plecăm în jur de 18:30 – 19:00 din redacţie. Niciodată o emisiune de două ore nu se face în acest timp, invitaţii, ideile şi legăturile dintre ele nu apar în studio din neant.

DC News: Încă puţin şi treci de la titulatura de mamă de adolescent la cea de mama de adult. Cum simţi schimbarea aceasta? Crezi că majoratul Maiei va schimba ceva în relaţia voastră?

Teo Trandafir: Deocamdată în niciun fel, în afară de o mică eliberare, pentru că Maia nu va trebui să mai ceară voie pentru mare lucru, aşa cum o făcea până acum, nu va trebui să îi mai fac procuri când va pleca în străinătate cu altcineva în afara de mine. Nu este mare diferenţă. Trecerea ei la stadiul de adult este ca un Revelion, nu marchează în realitate mare lucru, deşi aşa pare. Pentru ea va veni o perioadă mai dificilă, pentru că vă fi responsabilă pentru faptele pe care le va decide. Până acum s-a descurcat foarte bine, aşa că nu am emoţii foarte mari.

Oamenii care se hazardează în preconizarea viitorului nu mi se par foarte înţelepţi. Vom vedea ce se vă întâmplă.

Cititi materialul integral pe dcnews.ro

 

 

Comentarii