TOP 5 cadouri simpatice şi accesibile pentru copii (P)

joi, 18 ianuarie 2024, 17:24
4 MIN
 TOP 5 cadouri simpatice şi accesibile pentru copii (P)

Cei mici merită să le aduci zâmbetul pe buze cu daruri inspirate şi potrivite vârstei şi preocupărilor. Să alegi darul potrivit nu trebuie să devină un motiv de stres, mai ales că ai o mulţime de opţiuni în ziua de astăzi.

Dacă îţi doreşti să alegi darul potrivit pentru copii, am pregătit pentru tine TOP 5 cadouri simpatice şi accesibile:

Jucării de pluş

Jucăriile de plus sunt o super idee de cadou pentru copii. Este esenţial să optezi pentru jucării adecvate vârstei şi să te asiguri că acestea nu prezintă un risc pentru sănătatea celor mici. Majoritatea producătorilor oferă informaţiile necesare pe etichetă, de la vârsta pentru care se recomandă jucăria şi până la materialul din care a fost confecţionată.

Dacă nu ştii ce jucării de plus să alegi, poţi opta pentru personaje clasice, precum Hello Kitty. Hello Kitty este unul dintre cele mai iubite personaje pentru copii, alături de Winnie-the-Pooh, Tom & Jerry sau Pinocchio.

Preţurile jucăriilor de plus sunt în general accesibile, în funcţie de magazinul pe care îl alegi, dar şi de dimensiuni sau de materialul din care sunt realizate.

Tricouri sau hanorace cu personajele preferate

Dacă îţi doreşti să oferi în dar o piesă vestimentară, ce ar fi să optezi pentru un tricou sau hanorac cu personaje din cărţi, filme sau desene animate. Poţi opta pentru personaje precum Hello Kitty, Scooby Doo, Elsa sau Ben10. Desigur, este esenţial să ţii cont de vârsta celor mici. Un personaj potrivit pentru aproape toate vârstele este Hello Kitty, în timp ce personaje precum Harry Potter sunt potrivite pentru copii de peste 10-12 ani.

Preţurile pentru un astfel de cadou variază de la câteva zeci de lei la câteva sute de lei, în funcţie de brand, material şi mărime.

Jocuri de societate

Poţi să oferi un dar distractiv celor mici, de care să se bucure alături de prieteni sau familie: jocurile de societate. Există o mulţime de jocuri de societate potrivite pentru copii, de la Monopoly şi până la Căţân, Scrabble sau Twister. Atunci când alegi un joc de societate, citeşte pe cutie despre numărul de jucători, dar şi despre vârsta minimă indicată pentru jucători.

Dacă vrei să alegi un joc simplu, accesibil şi care nu se va demoda niciodată, cauta puzzle-uri. Puzzle-urile sunt excelente pentru copiii ce vor să îşi dezvolte memoria şi abilităţile cognitive, iar anumite modele se pot juca în familie, indiferent de vârstă.

Preţul jocurilor de societate porneşte de la câteva zeci de lei şi poate ajunge până la câteva sute de lei.

Cărţi

Lectura îi ajută pe copii să îşi dezvolte imaginaţia şi vocabularul, aşa că această activitate merită încurajată încă de la o vârstă fragedă. Oferă-le celor mici cărţi în dar, mai ales dacă îţi doreşti să le oferi un cadou util, care să le folosească, nu doar să îi amuze sau să îi distreze. Există o mulţime de cărţi pentru copii din care poţi alege, de la cele cu personaje fantastice şi până la cărţi cu animăluţe sau povesti amuzante.

Preţul unei cărţi porneşte de la câţiva lei, în cazul în care alegi să o cumperi de la anticariat şi poate ajunge până la zeci sau sute de lei.

Rechizite colorate

Rechizitele sunt un cadou cu adevărat util, deoarece copiii le vor folosi la şcoală, pentru a învăţa sau pentru a lucra la materiile preferate. Dacă îţi doreşti să îi bucuri pe cei mici, cauta rechizite colorate şi inedite pe care să le oferi în dar, poate chiar modele cu personaje celebre, precum Hello Kitty, Barbie sau supereroi. Printre cele mai populare rechizite se număra caietele, agendele, penarele, creioanele colorate şi cariocile, dar şi trusele de geometrie sau stilourile.

Preţul rechizitelor porneşte de la câţiva lei pentru un caiet sau câteva creioane colorate şi poate ajunge la zeci de lei, pentru penare, carioci sau stilouri.

Există o mulţime de cadouri inspirate pentru copii din care poţi alege, fără să cheltui o avere. Îndreaptă-te către jucării de plus, rechizite, cărţi sau jocuri de societate.

 

Comentarii