Tot ce trebuie să ştii despre pariurile din fotbal plasate în timpul jocului (P)

miercuri, 27 ianuarie 2021, 07:56
3 MIN
 Tot ce trebuie să ştii despre pariurile din fotbal plasate în timpul jocului (P)

Există două categorii de pariuri onlinepre-meci sau în joc. Cele mai multe pariuri au loc înaintea meciului şi sunt denumite pariuri pre-meci. În fotbal însă, pot fi plasate pariuri şi în timpul meciului şi sunt cunoscute drept pariuri live. În acest articol, îţi prezentăm tot ce trebuie să ştii despre pariurile în timpul jocului.

Ce sunt pariurile sportive în joc?

Aşa cum am specificat mai sus, pariurile în joc sunt pariuri diferite de cele dinaintea meciului, pentru că poţi paria oricând în timpul unui joc. Aceste pariuri sunt foarte populare pentru că permit pariorului să parieze pe diferite rezultate pe măsură ce jocul progresează. Desigur, pe măsură ce jocul progresează, probabilitatea rezultatelor poate creşte sau poate scădea, astfel încât pariurile în joc vin cu cote care se schimbă foarte repede.

Cum funcţionează pariurile în joc?

Pariurile înainte de meci sunt simple – cu excepţia cazului în care există ştiri importante înainte de meci, şansele rămân neschimbate. Pariurile în joc sunt mai complicate, deoarece utilizatorii pot plasa pariurile în timpul jocului, iar pe măsură ce jocul progresează şansele pot să se schimbe dramatic. Unul dintre cele mai importante motive pentru care acest lucru se întâmplă se datorează evenimentelor apărute în meci. Spre exemplu, dacă gazda înscrie un gol, cotele pentru succesul echipei vor scădea. Acest lucru se întâmplă în cauză că probabilitatea apariţiei acestor rezultate creşte în momentul în care este marcat un gol de acasă. Un alt motiv pentru care cotele pot să se schimbe este acţiunea din joc. Dacă atacantul unei echipe are posesia mingii şi nu se află departe de poarta echipei adverse, cotele se pot schimba pentru diferite rezultate.

Avantaje şi dezavantaje ale pariurilor în joc

Pariurile în joc vin cu o gamă variată de avantaje şi dezavantaje. În ceea ce priveşte profesioniştii, aceste pariuri deschid în mod evident câteva oportunităţi de pariere importante. în loc să parieze doar pe baza cunoştinţelor despre meci, persoană poate paria pe baza a ceea ce se întâmplă sau nu în timpul jocului. Acest lucru înseamnă totodată şi mai multe oportunităţi de a câştiga. Un alt avantaj al pariurilor în joc este modul de retragere. La acest tip de pariuri banii câştigaţi pot fi scoşi chiar în timpul meciului, în funcţie de cotele de moment. Pot fi plasate pariuri în funcţie de echipa care se află în posesie, în funcţie de performanţa unei echipe sau în funcţie de numărul de goluri. Principalul dezavantaj al pariurilor în joc este reprezentat de şansele variabile şi de cotele în schimbare. Deoarece cotele se schimbă rapid, poate fi dificil ca pariorul să plaseze la timp pariurile, mai ales în cazul în care sistemul implementează perioade de plasare foarte scurte şi înregistrează suspendări temporare.

Indiferent dacă pariezi înainte sau în timpul jocului, pariază responsabil, doar dacă ai minim 18 ani, vârsta legală de la care poți paria și folosește case de pariuri licențiate.

 

Comentarii