Triunghi amoros: iubita a înjunghiat amanta în timpul sexului

joi, 25 octombrie 2018, 01:50
1 MIN
 Triunghi amoros: iubita a înjunghiat amanta în timpul sexului

O femeie de 39 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor după ce a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei. 

Mariana Amariei a formulat apel împotriva sentinţei de condamnare, procesul ei urmând a se relua în perioada următoare. Potrivit motivării primei instanţe fapta comisă de Amariei a avut loc pe 28 ianuarie 2018. La acel moment, femeia avea o relaţie de cuncubinaj cu un bărbat, având o relaţie bună şi cu cea pe care avea să o înjunghie. În ziua agresiunii, amanta a consumat alcool chiar împreună cu Amariei şi concubinul ei.

Spre seară, cei doi amanţi au ajuns la casa bărbatui în timp ce Mariana Amariei a mers la un magazin. În scurt timp, agresoarea a ajuns şi ea la domiciliu şi i-a găsit pe cei doi în timp ce se pregăteau să întreţină raporturi sexuale. Nervoasă, Amariei a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei. Victima a fost transportată la spital şi a fost salvată de medici, însă procurorii au concluzionat că viaţa ei i-a fost pusă în pericol. 

 

 

Comentarii