Tudorel, o nouă chemare la ordinul baronilor PSD

marți, 11 decembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Tudorel, o nouă chemare la ordinul baronilor PSD

Ehehe, vedem că râdeţi de nu mai puteţi de poza alăturată cu Tudorel Toader la Bruxelles (în fapt o parodie după poza pusă de el pe pagina de Facebook, după ce a fost acolo să discute pe tema preluării preşedinţiei rotative).

Ei bine, lăsaţi râsul, că e de plâns! Poate nu ştiaţi că mi-nistrul ieşean a fost din nou ieri la şedinţa CEx a PSD, unde cică a trebuit să îşi ia angajament în faţa baronilor şi baronaşilor de partid şi de stat în privinţa adoptării OUG pe amnistie, totul însă până la finele anului.

Asta, cică, ca să le tihnească acestora, de revelion, sarmalele şi afumătura, ori vacanţele prin insule din Oceanul Indian, la soare, după caz şi buzunar. Nu ştim ce s-a mai discutat acolo tura asta (tura trecută când a fost cică ieşise zâmbind, dar spun sursele noastre că Tudorel a ieşit din sală negru ca pământul. Hmm, oare să fie de bine, să fie de rău?..

Măricel, afară din joc

Azi este şi ziua cea mare (sau mică, în fine, dacă priviţi din direcţie opusă) pentru Dragnea şi trupa lui din fruntea partidoiului. Pentru că azi va fi depusă moţiunea de cenzură la adresa guvernului Dăncilă, iar prin partid se vorbeşte deja că aceasta e ca şi votată, şi va duce la căderea Guvernului.

Staţi însă puţin şi nu mânaţi, căci nu va face Opoziţia alt guvern.

Spun gurile rele că aripile disidente din partidoi ar fi negociat deja cu Iohannis numirea unui nou premier tot din PSD, unii zic că numele lui ar fi Corlăţan, care l-ar avea în spate pe Ciolacu&Tudose, dar care i-ar putea aduce înapoi în partid pe Ponta şi ai lui.

Altceva e însă demn de remarcat aicea: în timp ce toate filialele din ţară sunt în febra reorietărilor şi căutării taberei câştigătoare, ca să obţină folos maxim din negociere, la Iaşi e linişte mai ceva ca-n mormânt.

Ce face nenea Măricel, poate v-aţi întrebat. Păi, iaca vă spunem noi: de-ul par examplu cel mai recent a primit o delegaţie extrem de importantă şi influentă din oraşul Vinnitsa, Ucraina. Deci?

Comentarii