Tudorel şi Măriuca lui fac de ceva vreme deliciul presei bucureştene

marți, 26 iunie 2018, 07:00
2 MIN
 Tudorel şi Măriuca lui fac de ceva vreme deliciul presei bucureştene

Dom’le, câtă neobrăzare şi lipsă de respect pentru un profesor universitar plin şi vechi, başca rector ales al celei mai vechi universităţi din ţară, şi în plus fost judecător la Curtea Constituţională: cum să scrieţi, bă, de domn profesor că ar fi prea apropiat de o demoazelă pe care a adus-o cu el în minister de la Curte, apoi a şi făcut-o adjunctă, adicătelea secretar de stat, iar acuma cică nu face nicio deplasare nicăieri fără ea, în afara ţării?

Şi asta cică fie că e vorba de Bruxelles, unde sosirea celor doi trezeşte deja amuzament, pentru că nu se practică să vină şi şeful şi adjunctul, şi până în Japonia sau Malaezia, unde au fost tot împreună în perioade diferite în ultimele luni. Iaca aşa a putut să scrie un neobrăzat de colega jurnalist din Bucureşti, care a mai şi avut tupeul să posteze alăturea de text şi documente ale deplasărilor. Zice amigo ăsta fără ruşine că, într-un singur an, domn Tudorel are nu mai puţin de 16 deplasări în afară, toate alături de demoazelă, Marieta Safta pe numele ei. Şi mai zice amigo căci la fiecare deplasare costurile nu erau deloc mici, plăţile totale din bani publici fiind de 140.000 de lei. No, spuneţi şi voi acuma: nu merită să le spunem unor aşa cârcotaşi de gazetari un „Ruşine, bă! Cum să vă luaţi voi de un aşa ilustru universitar”?

Ceva ca să vă strângă-n spate

Şi dacă tot fierbe ţara din cauza lui Dragnea, haideţi să vă spunem şi noi una scurtă, de sezon. Liderul PSD zice-se că are în continuare în intenţie suspendarea lui Iohannis. Doamnelor şi domnilor, dar cică Tăriceanu ar fi spus unor gazetari că el nu vrea să devină prezident interimar, în cad de suspendare. Ce ar însemna asta? Păi, aţi cam ghicit: urmează al treilea om în stat, adică Dragnea. Vă daţi seama, fraţilor, cam de are Daddy în cap?

PS: Tot mai multe surse spun că Tăriceanu joacă acum la două capete pentru că Iohannis i-ar fi promis că, dacă pune umărul la răsturnarea PSD de la putere, îl va numi pe el premier până la alegerile prezidenţiale. Iar, cum Tăriceanu se visează deja şi candidat la preşedinţie cu şanse maxime, avem o bănuială că acesta a muşcat deja din momeala lui Iohannis.

Comentarii