UMF confirmă calendarul pentru anul în curs: examenul scris de admitere va fi pe 22 iulie

marți, 18 februarie 2020, 13:15
1 MIN
 UMF confirmă calendarul pentru anul în curs: examenul scris de admitere va fi pe 22 iulie

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi a confirmat datele pentru cele mai importante momente din calendarul pentru anul academic în curs: începând de ieri, 17 februarie, studenţii au revenit la cursuri, iar cel mai important moment al anului, concursul de admitere, este programat pentru 22 iulie. 

Studenţii aflaţi deja la studii la UMF Iaşi vor avea următoare vacanţă programată de Paşte, în perioada 17 – 26 aprilie, în timp ce toţi studenţii, cu excepţia celor din anul I, vor avea o nouă sesiune între 1 martie şi 16 aprilie. Cei din ani terminali îşi vor da licenţa în perioada 8 – 20 septembrie, în funcţie de profilul fiecărei facultăţi în parte, în acelaşi interval având loc şi înscrierea la doctorat.

Începând cu data de ieri şi până pe 6 martie, la UMF are loc şi sesiunea din februarie a licenţelor şi disertaţiilor, pentru cei care nu s-au încadrat pentru sesiunea din toamna anului trecut, în timp ce a doua sesiune, normală – ca la orice universitate -, va avea loc între 30 mai şi 22 iunie. Până pe 12 iulie au loc sesiuni extraordinare pentru modificarea unor note, examene restante, dar şi o sesiune ordinară, cât şi examenul scris la licenţă şi de disertaţie. Cât timp al universitate are loc admiterea pentru noul an, studenţii gata înscrişi sunt în vacanţă, putând efectua până pe 6 septembrie practica obligatorie de vară. 

Comentarii