Un băieţel de 5 ani şi-a salvat mama însărcinată, care leșinase, sunând la Urgenţe

luni, 17 mai 2021, 18:32
1 MIN
 Un băieţel de 5 ani şi-a salvat mama însărcinată, care leșinase, sunând la Urgenţe

Monty, un copil de doar cinci ani din Marea Britanie, și-a salvat mama sunând la Urgențe după ce femeia, însărcinată, a leșinat din senin în casă. Fără a-și pierde calmul, băiatul a sunat la numărul special și le-a dat operatorilor toate informațiile de care au avut nevoie. Apoi a luat bicicleta și s-a dus la bunicii lui, pentru a le da de veste.

"Monty a fost atât de calm și de curajos încât a fost ușor să vorbesc cu el până când ofițerii au ajuns. Mi-a dat numele mamei lui, adresa și s-a asigurat că ușa era deschisă. Am vorbit despre surioara lui, despre ce a mâncat și ne-a răspuns la întrebări cu privire la mama lui și cum a procedat când femeia a mai leșinat în trecut", a povestit Holly Simmons, operatoarea care a preluat apelul.

În semn de recunoștin'ă, agenții din Sussex l-au recompensat cu cadouri, printre care o mașină de poliție și un certificat special primit chiar de la șeful poliției, Jo Shiner. "Trebuie să recunoaștem că Monty este un erou. Suntem impresionați de cât de curajos este și mama lui nu ar putea fi mai mândră. Holly făcut o treabă extraordinară în adunarea informațiilor până când ajutorul a venit", a spus ofițerul.

Aflați amănunte de pe observatornews.ro.

Comentarii