Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis după ce a lăsat un mesaj de adio copiilor săi

vineri, 17 iulie 2020, 10:11
2 MIN
 Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis după ce a lăsat un mesaj de adio copiilor săi

Un cunoscut om de afaceri din Bistriţa, Mihail Belei, şi-a luat viaţa luni noaptea, în Bucureşti, lăsând în urmă o imensă durere şi multe semne de întrebare. Bărbatul s-a spânzurat de una dintre schelele pe care le avea montate la casa sa din Bucureşti, luni la miezul nopţii. A scris mai multe mesaje pe Facebook, adresate copiilor lui, cu câteva minute înainte să moară.

La ora 23.09, luni, Mihail a scris pe Facebook: "Viaţa e frumoasă, dar pentru mine…", pentru ca după câteva minute să adauge două comentarii: "♥️♥️♥️♥️♥️♥️…in special pt Ema, Andreas si Elsa !!! Va iubesc mult de tot !!"

Zece minute mai târziu a postat din nou, de această dată două videoclipuri, primul primul al Piesei Lacrimile-Jo, al doilea al piesei Nu mă uita- Ioana Ignat.

Bărbatul, scrie Bistriţeanul, ar fi avut o tentativă de sinucidere şi în timpul zilei de luni, când a provocat un accident în urma căruia s-a ales doar cu câteva contuzii. Mihail Belei a deţinut mai multe afaceri în Bistriţa, până în urmă cu câţiva ani, când a părăsit oraşul. A deţinut o şaormerie, un ziar online, dar şi o agenţie de publicitate. A fost fiul lui Mihail Belei, un cunoscut fost şef de la Paşapoarte.

Prietenii sunt încă înmărmuriţi de gestul lui Mihail şi pagina lui de Facebook abundă de mesaje, toate certându-l parcă pe bărbat: "Ce ai putut sa faci, omule ??? Mare greşeală ai făcut Mişule… Mare pacat…… Ptr decizia luata. .. DUMNEZEU SA TE IERTE!!! Dzeu sa te ierte misu …mare greseala ai facut…bunul.meu coleg de banca…", sunt doar câteva dintre ele.

SURSA: observatornews.ro

 

Comentarii