De Sănătate

Punem punctul pe știi

Un cunoscut realizator TV din Iaşi, în comă

sâmbătă, 30 decembrie 2017, 02:50
2 MIN
 Un cunoscut realizator TV din Iaşi, în comă

Zeci de prieteni sau cunoscuţi de-ai lui Alex Vasiliu fac apel pe reţelele sociale pentru a dona sânge. El se afla în maşina condusă de fiul său, marţi, în zona Războieni, aceasta fiind implicată într-un accident provocat de o schimbare de bandă fără asigurare.

Zeci de ieşeni fac un apel public pentru a dona sânge şi a-l ajuta astfel pe cunoscutul realizator ieşean de televiziune Alex Vasiliu, grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc marţi dimineaţa. Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Războieni, fiind implicate trei autoturisme. Într-una dintre maşini se afla Alex Vasiliu, în vârstă de 63 de ani, care a fost transportat în comă la spital. Alex Vasiliu se afla în autoturism împreună cu fiul său şi cu o altă persoană, autoturismul fiind proiectat într-un cap de pod în urma unei schimbări de benzi fără asigurare. Cunoscuţii realizatorului TV fac un apel disperat pentru a dona sânge.

„Este nevoie urgentă de sânge pentru domnul profesor Alex Vasiliu din Iaşi! A suferit un grav accident rutier şi este la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Spiridon din municipiul Iaşi. Rugăm pe toţi cei care puteţi să faceţi o faptă bună să mergeţi la Centrul de Transfuzii de la Spitalul Sfântul Spiridon şi să donaţi sânge pentru domnul Alex Vasiliu. El are nevoie de grupa A2, însă se poate dona pentru orice grupă!“, se arată în anunţul postat de rude şi prieteni pe un site de socializare. În urma accidentului care a avut loc marţi dimineaţa, Alex Vasiliu, care se afla pe locul din dreapta al autoturismului, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fractură de bazin, pneumotorax drept, ajungând în comă la spital.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii