Un deputat ALDE îl atacă pe Iohannis din cauza militarului american care a leşinat la Constanţa

joi, 15 august 2019, 15:27
1 MIN
 Un deputat ALDE îl atacă pe Iohannis din cauza militarului american care a leşinat la Constanţa

Liderul senatorilor ALDE Daniel Zamfir a afirmat că lipsa de reacţie a lui Klaus Iohannis cu privire la militarul american care a leşinat în timpul discursului pe care l-a ţinut de Ziua Marinei îl arată pe şeful statului exact cum este, respectiv „complet gol, arogant şi sfidător”.

„De necrezut! Nu schiţează niciun gest! Cred că reacţiile astea îl arată pe dnul Presedinte exact aşa cum e. Gol. Complet gol. Arogant şi sfidător. Nici trei vizite la Trump nu vor şterge imaginea asta”, a scris, Daniel Zamfir, joi, pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care un militar american a leşinat la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa, chiar în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului nu a observat incidentul şi a plecat.

Militarul a fost dus la o ambulanţă din zonă, după care medicii au decis să îl ducă la spitalul militar din oraş. Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a declarat că militarul american este sub îngrijire: „Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”. Klaus Iohannis va efectua în perioada 19-20 august o vizită la Washington D.C., la invitaţia preşedintelui SUA, Donald Trump.

 

Comentarii