Un derbedeu demonta catalizatorul maşinii, iar alţii doi stăteau de pază

vineri, 11 iunie 2021, 01:49
1 MIN
 Un derbedeu demonta catalizatorul maşinii, iar alţii doi stăteau de pază

Un tânăr a fost prins în timp ce încerca să demonteze catalizatorul unei maşini parcate din Iaşi. Acesta ar fi fost ajutat de alţi doi prieteni în vârstă de 19 şi 20 de ani.

Astfel, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul care a fost prins în flagrant, în timp ce ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate. Miercuri, judecătorii ieşeni au hotărât ca tânărul prins în timp ce încerca să fure catalizatorul să fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

“La data de 8 iunie, în jurul orei 2.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Iaşi, împreună cu un echipaj al Poliţiei Locale Iaşi, au depistat în flagrant delict un tânăr de 19 ani, în timp ce demonta galeria de admisie a unui auto. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calficat. În baza probatoriului administrat în cauză. tânărul de 19 ani, depistat în flagrant, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi”, au declarat reprezetanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii