Un individ cu probleme psihice le terorizează pe femeile din Nicolina de câteva săptămâni

sâmbătă, 01 septembrie 2018, 02:01
2 MIN
 Un individ cu probleme psihice le terorizează pe femeile din Nicolina de câteva săptămâni

Joi seara a smuls cercelul unei femei pe care o mai atacase în urmă cu o săptămână.

Tânărul care agresa femei în zona Nicolina a fost dus din nou la Institutul Socola, de către poliţişti, joi seara, după ce i-a furat un cercel aceleiaşi femei pe care o atacase în urmă cu o săptămână.

Joi seara, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie că un individ i-a luat un cercel din ureche, pe strada Libertăţii. La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe acelaşi tânăr care a agresat mai multe ieşence în aceeaşi zonă, iar pentru acest motiv a mai fost internat la Institutul de Psi­hiatrie Socola. Femeii i-a fost luat un cercel de către acest individ, iar aceasta şi-a sunat soţul, care a venit rapid la locul respectiv şi i-a luat înapoi cercelul. Poliţiştii l-au în­cătuşat pe acesta, apoi l-au transportat la Socola.

„Tânărul are vârsta de 24 de ani şi locuieşte fără forme legale în municipiul Iaşi. El a mai fost transportat la spital pentru in­ternare, însă fu­sese lăsat să plece fără ca poliţia să fie anunţată“, au precizat repre­zentanţii Poliţiei Iaşi.

Tânărul a mai fost internat la Psihiatrie în urmă cu o săptămână, după ce a agresat aceeaşi femeie. Agresiunea a avut loc pe data de 24 august, iar ieşeanca a reclamat faptul că poliţia nu face nimic pentru a „linişti“ acest tânăr. Mai multe femei s-au plâns pe reţelele de socializare că au fost agresate de individ, fiindu-le teamă să mai treacă prin zonă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii