Un poliţist a tăiat funia unui sinucigaş şi a reuşit să-l resusciteze

Conducerea Poliţiei l-a felicitat pe şeful de postului de poliţie Andrieşeni care a fost considerat eroul zilei.

sâmbătă, 04 august 2018, 01:50
1 MIN
 Un poliţist a tăiat funia unui sinucigaş şi a reuşit să-l resusciteze

Un poliţist din Iaşi, şeful postului de poliţie Andrieşeni a reuşit să salveze din ştreang un sinucigaş care tocmai se certase cu iubita. Poliţistul a mers la locul respectiv după ce a primit un apel cu privire la un conflict iscat între cei doi concubini. 

Faptul a avut loc joi, 30 iunie. Şeful de Post Poliţie Andrieşeni este eroul zilei întrucât a salvat un bărbat care încerca să se sinucidă. Astfel, agentul principal de poliţie Andrei Vatră a primit un apel prin 112 cu privire la un scandal iscat pe fondul geloziei între un bărbat şi concubina sa. Ajuns la faţa locului, şeful de post a fost informat de către femeie despre faptul că bărbatul a plecat spre grădina din spatele casei.

Poliţistul a mers la locul indicat şi a găsit bărbatul inconştient. Şeful de post a tăiat imediat funia cu care era legat de creanga unui copac întrucât bărbatul nu prezenta semne vitale, a efectuat manevre de resuscitare timp de câteva minute în urma cărora victima şi-a revenit. Conducerea IPJ Iaşi a felicitat poliţistul pentru promptitudinea intervenţiei sale care a dus la salvarea vieţii persoanei, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Un elicpoter SMURD a fost trimis la faţa locului care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

 

 

Comentarii