Un român folosește un model Tesla S drept taxi. Reacția pasagerilor

sâmbătă, 25 ianuarie 2020, 11:18
1 MIN
 Un român folosește un model Tesla S drept taxi. Reacția pasagerilor

Tesla a devenit cea mai căutată mașină de către companiile de taxi din Europa și America pentru autonomia mare și confortul oferit pasagerilor. Aceste atuuri au fost și factorii de decizie pentru Sima Ovidiu, un român din Târgu-Mureș, care a decis să cumpere o Tesla Model S pentru taxi.

Sima Ovidiu a cumpărat din România o Tesla Model S cu aproximativ 40.000 de euro, pe care speră să o amortizeze după circa 85.000 de km parcurși în regim de taxi.

Deși face taxi cu o mașină exclusivistă, tariful de zi este de 2,44 lei pe km, iar cel de noapte de 2,89 lei pe km. Mașina a fost pregătită pentru taxi în mai puțin de două săptămâni, iar acum face parte din flota Taxi Relaxa.

„Am ales Tesla Model S, în locul altui model electric, pentru confort. Stau multe ore în mașină. Autonomia de 400 de km și siguranța oferită au fost alte criterii de care am ținut cont. Plus și cea mai mare problemă, poluarea. Sunt un susținător al ecologiei”, a declarat pentru EVmarket.ro Sima Ovidiu.

Întrebat despre ce impresii au clienții când văd un taxi Tesla Model S în România, Sima Ovidiu a adăugat: „Unii clienți sunt uimiți, alții sunt fascinați, emoționați. Pentru mulți este prima dată când călătoresc într-o Tesla. Nu este o mașină pe care o vezi des pe străzi. Sunt și clienți care nu bagă de seamă, nu toată lumea cunoaște mărcile de mașini”.

Continuarea, pe evamarket

Comentarii