Un singur absent la Politehnica Iasi

joi, 23 august 2018, 01:43
2 MIN
 Un singur absent la Politehnica Iasi

Sanoh este suspendat sâmbătă, la Călăraşi. Bădic se antrenează normal

Victoria obţinută cu FC Botoşani în etapa a V-a a Ligii I de fotbal, prima din actualul sezon, a detensionat atmosfera existentă la Politehnica Iaşi. Formaţia ieşeană a pregătit în această săptămână mult mai relaxată partida cu Dunărea Călăraşi, din runda a VI-a, care se va disputa sâmbătă, în oraşul de pe malurile Dunării. “Atmosfera este bună, noii veniţi se integrează din ce în ce mai bine, în mod normal echipa va creşte de la meci la meci” a declarat directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes.

O altă veste bună înaintea disputei cu echipa pregătită de Dan Alexa, nou-promovată în eşalonul de elită, este legată de starea lotului. În afară de Moussa Sanoh, antrenorul principal al echipei, Flavius Stoican, contează pe tot lotul de jucători. “Sanoh îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare, a treia, primită după eliminarea din disputa cu FCSB. În rest, tot lotul este apt. Inclusiv Narcis Bădic, care a ratat startul sezonului din cauza unei accidentări şi care se antrenează cu echipa” a mai punctat Selymes.

Acesta a anunţat că echipa va avea parte din nou de condiţii foarte bune de efectuare a deplasării. Poli va pleca vineri dimineaţă, cu avionul, la Bucureşti şi va continua drumul până la Călăraşi cu autocarul. Vineri după amiază, în oraşul dunărean va avea loc ultimul antrenament al moldovenilor înaintea duelului cu gruparea care joacă pentru prima dată în Liga I. Sâmbătă, după partidă, care va începe la ora 18, delegaţia ieşeană se va deplasa cu autocarul la Snagov, unde se va sta peste noapte. A doua zi va avea loc un antrenament de recuperare, iar revenirea în Iaşi se va face duminică seară, tot cu avionul.

În altă ordine de idei, aseară a sosit la Iaşi, aşa cum am anunţat, atacantul camerunez Lewis Mbah Enoh. El va efectua astăzi vizita medicală şi va intra în programul de pregătire al antrenorului Flavius Stoican

Comentarii