Unde vor fi cele 16 centre de vaccinare din Iaşi

sâmbătă, 12 decembrie 2020, 02:50
1 MIN
 Unde vor fi cele 16 centre de vaccinare din Iaşi

În municipiul Iaşi vor fi 16 centre de vaccinare antiCovid, iar primii beneficiari ai vaccinului vor fi persoanele în vârstă de peste 60 de ani – în număr de peste 80.000, potrivit primarului Mihai Chirica. „Sperăm ca ieşenii să înţeleagă necesitatea acestui demers”, a adăugat el. Cele 16 centre vor fi amenajate în centrele administrate de Direcţia de Asistenţă Socială şi în săli de sport care nu sunt legate de corpurile de şcoală.

Un alt subiect al conferinţei de presă a fost contractul de proiectare pentru amenajarea a 21 de terenuri şi a cinci săli de sport în unităţile şcolare. Alte 21 de terenuri sunt amenajate sau în curs de amenajare. Pe de altă parte, 27 de unităţi şcolare din cele 53 beneficiază deja de centre de educaţie online. Pentru achiziţia celor 3000 de tablete suntem în curs de evaluare a procedurii, a mai spus primarul Iaşului.

Totodată, de luni, la Registratura Primăriei va funcţiona Ghişeul de urbanism, unde în intervalul orar 8.30-12.30 un inspector de specialitate va primi documentele de urbanism. „Verificarea se face de un profesionist la depunerea dosarului, astfel încât completările se pot face imediat şi, practic, câştigăm săptămâni, poate luni de zile prin această modalitate”, a precizat primarul Chirica. 

 

 

Comentarii