Universităţi importante din Europa şi SUA vin la târgul RIUF

sâmbătă, 06 octombrie 2018, 01:50
1 MIN
 Universităţi importante din Europa şi SUA vin la târgul RIUF

Târgul universitar RIUF (Romanian International University Fair) va ajunge la Iaşi pe data de 11 octombrie, tinerii având posibilitatea să afle informaţii despre programele de licenţă şi masterat de la peste 100 de universităţi şi instituţii educaţionale din 15 ţări, printre care UK, Olanda, Irlanda, Spania, Franţa, Belgia, SUA sau Elveţia.

Pe lângă informaţiile despre universităţile din străinătate, tinerii au ocazia să participe şi la RIUF YouForum, eveniment aflat la cea de-a V-a ediţie, parte a Târgului RIUF, care oferă o serie de conferinţe dedicate dezvoltării personale. Activităţile vor avea loc între orele 10.00 – 16.00 la Palas Congress Hall Iaşi, cei interesaţi având posibilitatea să se înscrie şi la o serie de traininguri sau să participe la discuţii despre modalitatea de alegere a facultăţii, despre cum să te raportezi la şcoală, dar şi despre cum să faci faţă unui eşec, cum să-ţi structurezi un discurs, cum să pătrunzi în industria jocurilor pe calculator sau cum să fii disk jockey.

În cadrul Târgului RIUF, tinerii vor putea afla cum pot pleca la studii în Germania, dacă se pot înscrie direct cu diploma de bacalaureat pentru un program de licenţă sau ce trebuie să facă pentru a se înscrie la un program de masterat. De asemenea, vor fi oferite informaţii cu privire la taxele de şcolarizare sau ce oferă pentru studenţi ţara în care doresc să studieze. Tinerii au posibilitatea să discute direct cu reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante universităţi din Marea Britanie sau Olanda şi pot afla cum se pot înscrie pentru burse în aceste ţări.

 

 

Comentarii