(UPDATE) 3 Tenori Ieşeni, concert în această seară de la ora 20 în Grădina Publică Palas

duminică, 09 iulie 2023, 15:48
1 MIN
 (UPDATE) 3 Tenori Ieşeni, concert în această seară de la ora 20 în Grădina Publică Palas

În această seară, de la ora 20, va avea loc în Gradina Publica Palas un nou concert susţinut de Andrei Apreotesei, Andrei Fermeşanu şi Florin Guzgă. Invitaţi speciali vor fi Irina Baianţ, Andra Botez şi Iulian Canaf.

UPDATE: Un public numeros s-a adunat în această seară (duminică 9 iulie 2023) în Grădinile Palas pentru a lua parte la un eveniment muzical de excepţie. Mai jos redăm câteva fotografii şi video din timpul spectacolului.

TEXT INITIAL: “Ne vedem şi astăzi de la ora 20 în Grădina Publică Palas, la un nou concert “3 Tenori Ieşeni”.

Vă invităm să petreceţi o seară deosebită alături de Andrei Apreotesei, Andrei Fermeşanu şi Florin Guzgă, acompaniaţi de orchestra Liber Artis condusă cu măiestrie de Daniel Jinga îi regăsim cu bucurie pe invitaţii speciali – Irina Baianţ, Andra Botez şi Iulian Canaf, dar şi Corul de Copii al Municipiului Iaşi, dirijat de Raluca Zaharia şi Corul Marii Uniri, dirijat de Mădălin Munteanu!

Pentru confortul dumneavoastră vă încurajăm să veniţi pregătiţi cu pături sau o alternativă pentru a vă aşeza pe iarbă, bucurându-vă astfel de concertul ce închide stagiunea 2022 – 2023. Accesul la eveniment este liber”, se arată pe pagina de Facebook- 3 Tenori Ieşeni

Comentarii