(UPDATE) Doctoriţă băgată 30 de zile după gratii după accidentul de la Selgros. A refuzat să sufle în fiolă

vineri, 29 ianuarie 2021, 03:00
1 MIN
 (UPDATE) Doctoriţă băgată 30 de zile după gratii după accidentul de la Selgros. A refuzat să sufle în fiolă

Este vorba de medicul care a produs alaltăseară un accident şi ulterior a refuzat să sufle în fiolă sau să i se recolteze probe.

UPDATE: Judecatorii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele medicului.

STIRE INITIALA: Doctoriţa care a produs alaltăseară un accident pe podul de lângă Selgros a fost băgată după gratii. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului Rutier Iaşi, urmând a fi prezentată în faţa instanţei de judecată, pentru alte sancţiuni legale.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19. Mihaela Gina Sava, medic stomatolog, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen circulând dinspre Rondul Vechi către Poitiers-Bucium. Pe pod, medicul a pierdut controlul autoturismului, în momentul în care s-ar fi aplecat dupa geantă, pătrunzând astfel pe sensul opus de circulaţie. Aici, a lovit frontal un alt autoturism, al cărui sofer a fost rănit şi transportat la spital. În total, în accident au fost trei victime, răniţi.

Femeia a refuzat să sufle în etilotest şi să fie transportată la spital pentru a i se releva mostre de sânge, pentru determinarea alcoolemiei. „Nu am de ce să suflu, mă simt bine. Lăsaţi-mă în pace!“, a replicat ea, la insistenţele poliţiştilor.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă şi refuz de prelevare probe biologice.

Comentarii