USAMV caută director general administrativ. Condițiile pentru a participa la concurs

miercuri, 21 aprilie 2021, 01:57
1 MIN
 USAMV caută director general administrativ. Condițiile pentru a participa la concurs

Directorul general administrativ de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi, ing. Adrian Neagu, care a ieşit la pensie anul trecut, va fi înlocuit la nivelul instituţiei de învăţământ superior. USAMV Iaşi a anunţat scoaterea postului la concurs pe data de 19 aprilie, iar condiţiile specifice pentru a participa sunt destul de restrictive.

Spre exemplu, se cer studii superioare de lungă durată absolvite în domeniul agronomie, horticultură, zootehnie sau medicină veterinară, dar şi o vechime în funcţii de conducere în instituţii de învăţământ superior de minimum 15 ani. Se mai cer studii universitare de doctorat, cunoaştere a legislaţiei aplicabile în sistemul de învăţământ superior şi experienţă în managementul universitar.

„Trebuie să facem toate procedurile de rigoare. Se va înscrie la competiţie cu siguranţă domnul Boişteanu, şi-a anunţat deja intenţia. El a fost director interimar în această perioadă, pentru că, în timpul stării de urgenţă şi, parţial, în starea de alertă, concursurile au fost blocate“, a declarat prof.dr. Gerard Jităreanu.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 4 mai, ora 16, proba scrisă va avea loc pe 17 mai, iar interviul este programat pentru 19 mai.

Cititi si: Oferta cu locuri de muncă de la AJOFM Iaşi s-a redus la mai mult de jumătate

Comentarii