Val de probleme în Copou. Patru accidentaţi şi un suspendat înaintea disputei cu Dinamo de săptămâna viitoare

joi, 17 noiembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Val de probleme în Copou. Patru accidentaţi şi un suspendat înaintea disputei cu Dinamo de săptămâna viitoare

Politehnica Iaşi a reluat marţi după amiază antrenamentele, după zilele libere primite la finalul partidei de sâmbătă, de la Braşov, din etapa a XIV-a a Ligii a II-a de fotbal. 

Antrenorul principal al echipei, Leo Grozavu, a gândit un program intens în această săptămână, în care campionatul este întrerupt. Astfel, tehnicianul a programat miercuri, joi şi vineri câte două antrenamente, iar sâmbătă – unul. Poli a vrut să joace un meci amical sâmbătă, însă testul nu s-a putut derula din cauza lipsei adversarilor.

Gruparea de primă ligă FC Botoşani este liberă până spre finalul săptămânii, Liga I fiind întreruptă, iar echipele de Liga a III-a din zonă vor disputa meciuri oficiale, în etapa a XIII-a a campionatului, vineri sau sâmbătă.

Poli va profita de perioada de întrerupere a campionatului pentru a recupera câţiva dintre absenţii de la confruntarea cu FC Braşov. Astfel, închizătorul Tudor Telcean şi aripa Denis Bujor şi-au revenit deja, ei având şanse maxime de a fi prezenţi pe teren sâmbăta viitoare, în duelul cu Dinamo Bucureşti, din Copou, din etapa a XV-a a diviziei secunde, care va începe la ora 16:00.

Iaşul va avea însă, aproape sigur, alte probleme de efectiv la ultima apariţie pe teren propriu din acest an. În primul rând, portarul austriac Tobias Knoflach şi atacantul ucrainean Mihailo Plohotniuk, care sunt de mai mult timp accidentaţi, au şanse infime de a mai juca în acest an. Un alt jucător cu vechi probleme de natură medicală este aripa olandeză Torino Hunte, care discută rezilerea contractului cu Poli.

În afară de cei trei absenţi mai vechi, partida de la Braşov a lăsat urme la Politehnica, alţi doi jucători, stoperul Viorel Lică şi fundaşul stânga Ştefan Ştefanovici, fiind pierduţi pentru întâlnirea cu dinamoviştii.

Lică a suferit o entorsă la gleznă după aterizarea greşită de la duelul aerian din prelungirile confruntării de la poalele Tâmpei în urma căreia a ieşit accidentat, iar Ştefanovici va sta o etapă ca urmare a eliminării din meciul cu gruparea ardeleană. 

Comentarii