Colecţia Hexagon - carte de călătorie

„Vestigii de la o altă omenire”, de Florin Gheorghiţă

marți, 19 februarie 2019, 11:39
1 MIN
 „Vestigii de la o altă omenire”, de Florin Gheorghiţă

Din timpuri nebănuite, au ajuns până la noi uluitoare tezaure de cunoaştere. Cine sunt creatorii lor? Cum se poate ca anumite obiecte care datează de dinainte de apariţia omului pe Pământ să pară totuşi fabricate industrial ori să anticipeze cu zeci de milioane de ani realizările tehnice ale prezentului?

 

Este posibil ca oamenii şi dinozaurii să fi coexistat? Iată cîteva întrebări la care, bazîndu-se pe surse mai puţin accesibile, ilustrate cu numeroase fotografii, Florin Gheorghiţă are un singur răspuns: în vremuri ancestrale, au mai existat pe Terra, în mod repetat, omeniri care, după ce au atins un înalt nivel de civilizaţie şi progres tehnico-ştiinţific, au fost distruse în mod ciclic de cataclisme produse la scară planetară.

DESPRE AUTOR

Florin Gheorghiţă a publicat mai multe volume despre fenomene din realitatea înconjurătoare aflate la limita cunoaşterii umane, care s-au bucurat de un mare succes în rîndul cititorilor. La Editura Polirom au apărut: Karma şi taina reîncarnării (2004, 2014), Dezvăluiri din invizibil (2008, 2014), Marile taine ale omenirii (2013), Strania energie a gîndirii (2014), Straniile inteligenţe invizibile (2014), Uimitoarele fenomene din invizibil şi energiile benefice (2015), Sufletele, îngerii şi ce ne ascunde ştiinţa (2016) şi Vestigii de la o altă omenire (2017).

De marţi, 26 februarie 2019, la chioşcurile de presă, numai cu Ziarul de Iaşi: "Vestigii de la o altă omenire", de Florin Gheorghiţă

Pret: 12 lei

Partener: Fundaţia Antibiotice Ştiinţă şi Suflet

Comentarii