VIDEO: A început Festivalul Serile Filmului Românesc, în Piaţa Unirii din Iaşi

miercuri, 09 august 2023, 19:15
1 MIN
 VIDEO: A început Festivalul Serile Filmului Românesc, în Piaţa Unirii din Iaşi

A început gala de deschidere a Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR), în Piaţa Unirii din Iaşi. ,,E o ediţie pe care am gândit-o mult şi bine. Sunt noutăţi pe care vi le oferim cu drag şi lucruri ce vor rămâne acolo, în sufletul nostru. Dragi artişti, dragi invitaţi, vă mulţumim că veniţi în fiecare an la Iaşi. Pentru prima data vom sărbători o actriţa cu totul şi cu totul specială. În centrul atenţiei, la ediţia cu numărul 14, sunt doamnele", a spus directorul festivalului, Andrei Giurgia.

UPDATE: Actriţa Tora Vasilescu a primit Premiul Serile Filmului Românesc.

TEXT INITIAL: Corina Chiriac susţine un concert la gala de deschidere. Publicul cântă, aplaudă şi se bucură de prezenţa artistei.

Din păcate, sunt persoane care nu au reuşit să prindă loc la gala de deschidere şi privesc reprezentaţia în picioare, dincolo de gardurile ce delimitează zona SFR. Corina Chiriac s-a apropiat de aceştia şi a cântat cu ei.

Este prima dată când un Ministru al Culturii este prezent la SFR. Raluca Turcan, Ministrul Culturii, a fost invitată pe scenă și a spus câteva cuvinte despre festival.

Comentarii