VIDEO Accident bizar pe autostradă. Porsche lovit de două motociclete în mai puțin de un minut

sâmbătă, 02 decembrie 2023, 09:55
1 MIN
 VIDEO Accident bizar pe autostradă. Porsche lovit de două motociclete în mai puțin de un minut

Un video apărut pe rețelele sociale arată un accident bizar petrecut pe o șosea aglomerată.Filmarea, realizată cu o cameră de bord, arată cum șoferul unui SUV Porsche încearcă să schimbe banda de circulație, fiind lovit în aripa față stânga de o motocicletă.Ulterior, mașina intră încet pe banda 2, iar șoferul oprește. Portiera din dreapta a mașinii se deschide, moment în care este lovită de o a doua motocicleta, care încerca să se strecoare printre mașini.

Potrivit datelor de pe filmare, accidentul s-a produs pe 28 noiembrie în Singapore, pe un drum expres numit Ayer Rajah. Circulația în Singapore se realizează pe stânga, motiv pentru care deschiderea portierei din dreapta a însemnat coborârea șoferului din mașină, potrivit ziare.com.

Publicația The Strait Times arată că trei persoane au fost transportate la spital în urma accidentului în care a fost implicate mașina Porsche și două motociclete.Internauții au dezbateri intense referitor la cine a fost de vină. Mai mulți au aruncat vina pentru a doua coliziune asupra motociclistului. Ei au remarcat că bolidul Porsche s-a oprit cu luminile de avarie aprinse când motocicleta a încercat să se strecoare.

Comentarii