VIDEO: Accident grav în Nicolina-CUG. Imagini cu momentul impactului

sâmbătă, 09 martie 2024, 11:46
2 MIN
 VIDEO: Accident grav în Nicolina-CUG. Imagini cu momentul impactului

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineaţă pe şoseaua Nicolina, spre capăt CUG.

Şoferul unui autoturism Logan a încercat să vireze stânga, prin loc interzis, şi a fost izbit de un Volkswagen care circula pe sens opus. Pe trotuar se aflau mai mulți comercianți de flori, iar o femeie a fost lovită de o maşină scăpata de sub control în urma accidentului. Din primele informaţii, neconfirmate oficial, două persoane au fost rănite. Imaginile cu accidentul au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

UPDATE – Precizările IPJ Iaşi:

“La data de 09.03.2024, ora 09.45, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier produs pe șoseaua Nicolina din municipiul Iași.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 64 de ani, din Iași, în timp ce conducea un autoturism dinspre comuna Ciurea spre Iași, la momentul schimbării direcției de mers a fost lovit de un alt autovehicul care circula din sens opus. 

În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în gardul unei biserici din zonă, fiind lovit și un pieton (femeie) care se afla pe trotuar. În accident au fost rănite 2 persoane (șoferul primului autoturism și pietonul) care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați alcooltest, stabilindu-se faptul că șoferul celui de-al doilea autovehicul implicat în incident (bărbat de 42 de ani, din municipiul București)  avea o alcoolemie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Comentarii