(VIDEO) Accident şocant: Bărbat în scaun cu rotile, izbit în plin de un şofer indiferent

luni, 06 august 2018, 20:03
1 MIN
 (VIDEO) Accident şocant: Bărbat în scaun cu rotile, izbit în plin de un şofer indiferent

Un bărbat de 31 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost victima unui accident rutier în timp ce se deplasa cu un căruţ rulant electric.

Accidentul a avut loc luni după-amiază, 6 august, pe strada Republicii din Bârlad, şi a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se obervă cum bărbatul aflat în scaunul rulant a pătruns pe partea carosabilă, pe la trecerea de pietoni.

Este ocolit de un autoturism, apoi, la câţiva metri distanţă de trecerea de pietoni este lovit din plin de un autoturism care, în mod inexplicabil, nu efectuează nicio manevră pentru a evita impactul. Victima, a fost proiectată din scaunul cu rotile pe partea carosabilă, fiind rănită în urma impactului.

Bărbatul de 31 de ani a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi transportat la spital. În timp ce la cadrele medicale acordau primele îngrijiri, la faţa locului a ajuns şi soţia victimei (foto jos), la rându-i imobilizată într-un scaun cu rotile. Poliţiştii au declanşat cercetări, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. (adevarul.ro)

Sursa video: BarladOnline

Comentarii