VIDEO Clădire a spionilor ruși (FSB) aruncată în aer. Cel puțin un mort

joi, 16 martie 2023, 14:32
2 MIN
 VIDEO Clădire a spionilor ruși (FSB) aruncată în aer. Cel puțin un mort

O clădire utilizată de Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei în orașul Rostov, din sud-estul Rusiei, a luat foc. Fum dens poate fi văzut de la kilometri distanță

Cel puţin o persoană a murit şi două au fost rănite joi după o explozie urmată de izbucnirea unui incendiu într-o clădire aparţinând forţelor de patrulare la frontieră a serviciului federal de securitate FSB (fostul KGB) din Rusia, în oraşul Rostov pe Don (sud), a transmis agenţia de presă rusă TASS, arată Agerpres. Reprezentanți de la Ministerul Situațiilor de Urgență din Moscova susțin că flăcările ar fi pornit de la rețeaua electrică, fără să menționeze vreo cauză anume. 

Imagini dramatice postate pe rețelele de socializare arată un incendiu mare care a cuprins părți ale clădirii, cu fum vizibil în tot orașul, arată BBC.Localnicii susțin că au auzit o explozie puternică înainte de incendiu, scrie ziare.com.
Agenția de presă rusă Tass a raportat incendiul citând serviciile de urgență, precizând că imobilul aparține secției de patrulare de frontieră a FSB. 

FSB este serviciul de securitate internă al Rusiei și este responsabil pentru contrainformații, securitatea frontierelor și combaterea terorismului.Cel puțin două persoane ar fi fost rănite, susține Agenția Nexta pe Twitter. 

Comentarii