VIDEO – Cum au sărbătorit suporterii marocani din Iaşi victoria ţării lor împotriva Portugaliei

duminică, 11 decembrie 2022, 13:20
1 MIN
 VIDEO – Cum au sărbătorit suporterii marocani din Iaşi victoria ţării lor împotriva Portugaliei

Victoria Marocului împotriva Portugaliei a stârnit un val de bucurie printre suporterii marocani. Un astfel de moment a fost surprins ieri seară şi la Palas Mall, la Food Court, unde aceştia împreună cu colegii lor arabi au urmărit meciul.

“Bună dimineaţa! Câteva imagini cu fiesta suporterilor marocani, studenţii din Iaşi care împreună cu colegii lor arabi au urmărit, ca de fiecare dată, meciul echipei lor la Food Court în Palas, aplaudând calificarea în premieră a unei reprezentative africane în semifinalele competiţiei. Sunt 24 de ani şi vor mai fi încă mulţi până ne vom reaminti, poate, cum era să ne bucurăm după o victorie a naţionalei României la un turneu final. De aceea mă bucur că există în oraşul meu oameni care fac atmosferă, aşa cum trebuie trăit un campionat mondial la care suntem spectatori eterni în acest secol. Se anunţă o semifinală de vis din punct de vedere al reprezentării suporterilor nativi în Iaşi : Franţa-Maroc. Sper ca totul să se rezume, ca până acum, la cântece şi scandări, fără evenimente de altă natură, să ne bucurăm cu toţii de un meci memorabil’, scrie Cătălin Eugen Caba pe pagina sa de Facebook.

Ieri, Marocul a învins Portugalia cu 1-0 în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar. Echipa pregătită de Walid Regragui este prima de pe continentul african care ajunge în semifinalele unei Cupei Mondiale.

Comentarii