VIDEO-FOTO: Grav accident de circulaţie. S-a activat planul roşu de intervenţie

luni, 26 octombrie 2020, 21:08
2 MIN
 VIDEO-FOTO: Grav accident de circulaţie. S-a activat planul roşu de intervenţie

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni seară, între localităţile Roşieşti şi Costeşti, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. O persoană a murit şi şase au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit.

UPDATE: Accidentul extrem de grav s-a soldat cu doi morti si patru rãniti. Este vorba despre soferul unei masini implicate în accident dar si o fetitã de 4 ani. Micuta este fiica soferului care a provocat tragedia, conform vremeanoua.ro. Patru victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, un bãrbat fiind în comã profundã, iar trei persoane, printre care si un bebelus de 9 luni, au ajuns constiente, dar au multiple traumatisme provocate de tragicul accident. „La fata locului am avut trimise 8 ambulante – 5 de la Bârlad si trei de la Vaslui, precum si ambulanta TIM pentru victime multiple”, a precizat medicul Dan Ungureanu, de la SAJ Vaslui. Se pare cã tragedia s-a produs din cauza unui sofer care conducea o masinã cu numere de Vaslui, cu volan pe dreapta, care a efectuat o depãsire, fãrã sã se asigure. În momentul în care a vãzut cã îi vine o masinã pe contrasens, a încercat sã revinã pe banda sa de mers, dar a tras brusc de volan si a lovit masina cu numere de Vrancea, pe care a vrut sã o depãseascã initial si care circura regulamentar în fata sa. În urma impactului, masina care a provocat accidentul a ajuns pe câmp, iar cea lovitã a fost proiectatã pe contrasens si s-a izbit violent de o masinã cu numere de Iasi, care circula regulamentar. Impactul dintre autoturisme a fost nãucitor. Masinile au ajuns una peste alta si s-au transformat într-un morman de fiare. Soferul masinii cu numere de Vrancea a fost prins sub autoturisme si a murit pe loc. Cealaltã victimã care a decedat, fetita, se afla împreunã cu pãrintii si cu un alt copil, în masina care a provocat tragedia si care a ajuns pe câmp. Traficul la fata locului a fost blocat aptoximativ trei ore, scrie vremeanoua.ro.

TEXT INITIAL: IGSU a anunţat, luni seară, că un grav accident rutier s-a produs pe DN 24, între localităţile Roşieşti şi Costeşti.

În evenimentul rutier sunt implicate trei autoturisme.”Din informaţiile preliminare, sunt 6 victime, din care 1 decedată şi 5 rănite. Pentru gestionarea eficientă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis IGSU. La faţa locului acţionează 2 maşini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 5 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe SAJ.

SURSA FOTO-VIDEO: vremeanoua.ro

Comentarii