VIDEO-FOTO: O şoferiţă a scăpat ca prin minune după ce maşina i-a fost lovită şi târâită de o locomotivă

joi, 25 octombrie 2018, 01:50
1 MIN

O femeie a scăpat miraculos după ce maşina pe care o conducea a fost lovită violent şi târâtă zeci de metri de locomotiva unui tren, care circula către Ungheni. 

Accidentul a avut loc în jurul prânzului, în localitatea Cristeşti, din comuna Holboca, în apropierea unui punct de lucru pentru colectarea fierului vechi. Femeia lucra acolo, iar autotuturismul la volanul căruia se afla, un Logan, aparţinea firmei. Norocul femeii a fost că locomotiva a lovit autoturismul în partea dreaptă. Şoferiţa a fost rănită uşor, iar o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi a transportat-o la spital.

“O femeie în vârstă de 57 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza comunei Holboca, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire instalat la trecerea peste cale ferată şi a intrat în coliziune cu o locomotivă care se deplasa pe direcţia Iaşi – Ungheni. În urma impactului a rezultat rănirea femeii care a fost transportată la spital şi a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

 

 

Comentarii