VIDEO: Individ filmat în timp ce otrăvește un cățel de cinci luni. Animalul a murit în chinuri

marți, 04 august 2020, 19:39
2 MIN
 VIDEO: Individ filmat în timp ce otrăvește un cățel de cinci luni. Animalul a murit în chinuri

Scene șocante în localitatea timișeană Iecea Mare. Un cățel de 5 luni a murit în chinuri sub ochii stăpânului după ce un individ i-a aruncat otravă peste gard. În ultimele trei luni, alți doi câini au murit la fel, în aceeași curte. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de uciderea animalelor cu intenție

Incidentul s-a petrecut în 1 august în localitatea timișeană Iecea Mare. Animalul, o cățelușă de 5 luni s-a simțit foarte rău dintr-o dată, iar proprietarul și-a dat seama că este otrăvit. Nu a avut timp nici să ajungă la veterinar cu cățelușa, aceasta murind în chinuri în aproximativ 25 de minute. S-a uitat apoi pe camerele de supraveghere și a văzut un individ care aruncă otravă peste gard, iar apoi fuge. Substanța a lăsat pete roz pe betonul din zona porții.

„Totul s-a întâmplat foarte repede, în aproximativ 25 de minute. A aruncat otrava peste gard, cei cu care am vorbit cred că este furadan. A lăsat pete roz pe jos”, a povestit proprietarul animalului pentru tion.ro.

Animalul mort a ajuns ulterior la veterinarul din localitate care a prelevat probe pe care le-a trimis celor de la DSVSA pentru analize. Rezultatele de laborator vor indica substanța cu care a fost otrăvit cățelul.

Proprietarul animalului a avut inițial trei câini. Unul adult și doi pui. În urmă cu trei luni cel mare a murit subit și a bănuit că a fost otrăvit. În urmă cu două luni, cei doi pui au fost și ei otrăviți și numai unul a supraviețuit. Cățelușa moartă acum.

Stăpânul animalelor spune că l-a recunoscut imediat pe cel care a aruncat otrava peste poartă. Este vorba despre un bărbat care locuiește în casa vecinului său și îl ajută pe acesta în gospodărie. Individul nu a mai fost văzut, spune proprietarul cățelușei, după ce a aflat că a fost surprins de camerele de supraveghere.

Sursa: tion.ro

Comentarii