VIDEO – Ministrul Daea a adormit în timpul unei intervenţii în direct la Antena 3. Se aude cum sforăie!

sâmbătă, 14 ianuarie 2023, 13:48
1 MIN
 VIDEO – Ministrul Daea a adormit în timpul unei intervenţii în direct la Antena 3. Se aude cum sforăie!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, 73 de ani, a fost protagonistul unui moment inedit vineri seară, 13 ianuarie, în direct la Antena 3, relatează Libertatea, citând spotmedia.ro. Sunat de postul TV, într-o transmisiune în direct, s-ar fi auzit un respirat greu şi un sforăit. Petre Daea a susţinut că el nu sforăie „nici noaptea” şi că Antena 3 „vrea să facă rating pe sforăitul lui”.

Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Decisiv, prezentate de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache. Ministrul Daea a fost sunat de Antena 3 ca să vorbească pe tema scumpirii produselor alimentare. În timp ce aştepta la telefon să intre în direct, s-au auzit sforăituri şi un respirat greu.

A fost momentul în care una dintre jurnaliste a izbucnit în râs, abţinându-se cu greu în faţa zgomotelor ce se auzeau din telefon.

Libertatea l-a contactat sâmbătă dimineaţă, 14 ianuarie, pe ministrul PSD al Agriculturii, pentru ca acesta să îşi spună punctul de vedere. „Ei vor să facă rating şi pe somn. Şi pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine ştie unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez aşa ceva. Este dincolo de imaginaţia mea” a fost prima reacţie a lui Petre Daea.

SURSA: G4MEDIA

 

Comentarii