VIDEO Momentul exploziei din Istanbul, care a omorât 6 persoane, filmat

duminică, 13 noiembrie 2022, 17:54
1 MIN
 VIDEO Momentul exploziei din Istanbul, care a omorât 6 persoane, filmat

O explozie a avut loc duminică pe una dintre cele mai aglomerate străzi pietonale din centrul Istanbulului, relatează Reuters. Cel puțin 6 persoane au murit, iar multe altele au fost rănite, potrivit primelor informații.

 Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a denunțat un „atac josnic” care a făcut „șase morți și 58 de răniți”, a spus el la tv, relatează AFP. "Autorii acestui atac josnic vor fi demascați. Poporul nostru să fie sigur că autorii vor fi pedepsiți", a spus el, la doua ore după explozia de pe strada comerciala Istiklal.

Radiodifuzorul de stat TRT și alte mass-media au arătat ambulanțe și poliție îndreptându-se la fața locului de pe populara stradă Istiklal din Istanbul din cartierul Beyoglu. Agenția de stat Anadolu a declarat că cauza exploziei nu este încă cunoscută.

CNN Turk a anunţat că 11 persoane au fost rănite. În social media a apărut informaţia că au murit cel puţin patru oameni, relatează News.ro

Explozia din Istanbul s-a soldat cu morți și răniți. Momentul exploziei a fost surprins pe video
Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a precizat că explozia a avut loc aproximativ la ora locală 16.20 şi că s-a soldat cu morţi şi răniţi.

Comentarii